Dadaca

Unde? Lidingö , Suedia

Despre locul de muncă: se cauta o super bona care sa vorbeasca foarte bine engleza si care sa aiba grija de doi copii: unul are unsprezece ani, iar celalalt are 13 ani. Familia are nevoie de ajutor miercurea si joia, intre orele 14:00-19:00. Veti duce micutii la tenis dupa-amiaza si le veti pregati cina.   

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa va placa foarte mult sa lucrati cu copii si trebuie sa puteti vorbi engleza foarte bine. Nu este nevoie sa stiti daneza neaparat. Trebuie sa aveti permis de conducere, pentru ca ii veti conduce pe mici la tenis cu masina familiei. De asemenea, ideal ar fi sa gatiti foarte bine, pentru momentele in care le veti pregati copiilor de mancare.

Alte informatii: angajatorul va ofera un mediu de lucru placut, dar si un salariu competitiv. Despre acest aspect veti discute mai multe direct cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

OLA OCH MARTIN STEINBERG HOLDING AB

Sälgstigen 4 18162 Lidingö

Telefon:   0709512068

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments