Manager proiect (in domeniul mecanicii)

Unde? GOTHENBURG, Suedia

Despre locul de munca: Gestionarea proiectelor de dezvoltare in conformitate cu un plan de dezvoltare stabilit. Raspunde de indeplinirea obiectivelor proiectelor. Activitatea se desfasoara intr-o companie cu renume international.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: Studii universitare sau postuniversitare in domeniul mecanicii, electronicii, fizicii sau alte domenii similare; Experienta ca manager proiect in domeniul industriei auto; Abilitati de organizare, sociabilitate si flexibilitate.De asemenea, trebuie sa cunoasteti limba engleza.

Alte informatii: 35 000 – 50 000 SEK / luna, in functie de experienta. Se asigura cazare temporara si se ofera sprijin pentru a gasi cazare pe termen lung. Se asigura inregistrarea in sistemul fiscal suedez. Durata contractului: nedeterminata

Va intereseaza locul de munca? CV in limba engleza la : [email protected]

Despre angajator: Engineering Partner Nordic AB

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: anofm.ro

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments