Ajutor pentru bucatarie

Unde? TURKU, Finlanda

Despre locul de munca: se cauta persoane pozitive, care sa se alature unei echipe internationale in bucatarie. Va veti ocupa de spalarea vaselor, de curatenie si veti ajuta bucatarii cand au nevoie. Locul de munca este disponibil in perioada august 2016 – aprilie 2017, insa in functie de cum va intelegeti cu angajatorul, perioada poate fi prelungita.  

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie sa fiti o persoana sociabila, capabila sa lucreze foarte bine in echipa si sa intelegeti ca este foarte importanta comunicarea in bucatarie, pentru ca totul sa mearga bine.  De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand, inainte de 7 august 2016 pe adresa de e-mail [email protected].  Ulterior vor fi interviuri in perioada 11-12 august 2016.

Despre angajator:

Turkuhallin Palvelu Oy/Turkuhalli

Artukaistentie 8, 20210 TURKU

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments