Macelar

Unde? Helsinki, FInlanda

Despre locul de munca: se cauta un macelar priceput, care sa stie cum sa se ocupe de carne foarte bine. De asemenea, va veti ocupa de vanzarea carnii dupa ce o transati. Este un loc de munca full-time, temporar. In functie de cum va veti intelege cu angajatorul, locul de munca poate devein unul permanent.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa va pricepeti foarte bine la transarea carnii. Trebuie sa lucrati repede, conform cerintelor clientilor si trebuie sa vorbiti fluent limba engleza. Daca stiti si o alta limba straina, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, dar nu este o conditie obligatorie. In plus, trebuie sa fiti o persoana comunicativa, pentru ca veti interactiona zilnic cu clientii.

Va intereseaza locul de munca? Puteti suna la numarul de telefon  +358 40 555 4091

Despre angajator:

Aurit Elintarvike

Hämeentie 5 B, 00530 HELSINKI

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments