Descriere: Compania este fabricant de sabloane submarine si sisteme multiple, structuri SURF, recunoscuta pentru calitatea produselor sale de clasa mondiala, preferate de companii nationale si internationale din industria de petrol si gaze. Se vor efectua lucrari de instalari industriale traditionale: asamblarea tevilor, citirea desenelor tehnice, sudare prin taiere, taierea materialelor, diverse sarcini de asamlare a suruburilor.

Firma: AGILITY SUBSEA FABRICATION AS

Ocupatie: Instalator industrial/instalator de tevi

Localitate: SKIEN

Cerinte: Calificare, experienta vasta de lucru, pot fi acceptate si persoane cu certificat de ucenic, dar cu experienta industriala, de preferinta in industria petrolului/gazelor naturale. Persoana trebuie sa aiba capacitate de a lucra in echipa si independent, sa aiba o atitudine profesionala, sa lucreze in conformitate cu standarde de inalta calitate si cu reglementari stricte de siguranta. Disponibilitate pentru munca suplimentara.

Limbi straine: Limba engleza

Salariu: 221,30 NOK brut/ora (echivalentul a 22,63 euro brut/ora)

Alte beneficii:

Durata contract: Contract permanent. Se lucreaza 37,5 ore/saptamana (program zilnic intre orele: 7:00-15:00). Angajare cat mai curand posibil, incepand cu aprilie/mai 2019.

Mod de aplicare: Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments