Îngrijitor

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: veți supraveghea diferite proprietăți pentru angajator și veți fi în permanentă comunicare cu angajatorul, pentru a-i transmite dacă ceva este în neregulă. Locul de muncă este unul cu normă întreagă și este disponibil în perioada 10.07.2016 – 20.08.2016.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: preferabil ar fi să aveți și abillități de tâmplar. Angajatorul preferă să aveți experiență în domeniu, să fiți o persoană responsabilă, punctuală, capabilă să se adapteze repede la un nou loc de muncă. În plus, trebuie să vorbiți engleză SAU islandeză.

Alte informații: despre salariu și posibilități de cazare veți discuta direct cu angajatorul. În urma selecției CV-urilor, veți fi contactați. Pentru alte informații: Halldór S Guðmundsson, director ÖA tel: +354 460 9100 or e-mail: [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments