Brutar

Unde? VIK I SOGN, Norvegia
Despre locul de muncă: vă veți ocupa de pregătirea produselor de brutărie. De asemenea, vă veți asigura că în bucătărie este mereu ordine, conform normelor din această țară. Veți lucra în ture și este un loc de muncă cu normă întreagă. Locul de muncă este disponibil în perioada 01.07.2016-31.08.2016, dar poate fi prelungit.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană energică, motivată, bine organizată și căreia să îi placă curățenia. Angajatorul nu dorește să aveți neapărat experiență ca bucătar. Trebuie să vorbiți fluent limba engleză sau o limbă nordică.

Alte informații: salariul va fi de 170 de coroane pe oră. Angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză până pe 30 iunie 2016, pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Vik dampbakeri og konditori A/S

6891 VIK I SOGN
Telefon: +47 99 26 59 38
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments