Electrician

Unde? Finlanda

Despre locul de muncă: se caută un electrician, care să lucreze în diferite locuri. Așadar, trebuie să fiți dispuși să călătoriți atât în Finlanda, cât și în alte țări, atunci când e nevoie. Angajatorul preferă să aveți experiență de câțiva ani în domeniu.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți comunica în limba engleză, în primul rând. De asemenea, trebuie să aveți experiență ca electrician și să puteți lucra bine și eficient. Angajatorul preferă persoane communicative, care să socializeze foarte bine cu membrii echipei. De asemenea, e important să aveți o condiție fizică bună.

Vă interesează locul de muncă?

Accesați site-ul: http://www.workinfinland.com/jobs-in-finland/electrician-3/#.Vu5059KLTDd, vă faceți cont și înregistrați CV-ul aici, cât mai curând.

 

Despre angajator:

Electric Automation Lehtinen Oy este o companie înființată în anul 1996.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments