Brutar

Despre locul de muncă: este un loc de muncă disponibil în perioada 1 aprilie – 23 decembrie 2016. Veți pregăti produse de panificație, dar și dulciuri și prăjituri. De asemenea, vă veți ocupa de menținerea curățeniei în spațiul de lucru și de verificarea stocului de produse.

 

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o personă pasionată de pregătirea produselor de panificație/dulciuri. De asemenea, trebuie să puteți lucra cu tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți vorbi în limba engleză. Dacă știți și elemente de bază în norvegiană, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

 

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail  job[email protected]

 

Despre angajator:

Kongeparken

Kongsgata 20
4330 ÅLGÅRD
Web: www.kongeparken.no

Davy Romijn, F&B Manager, [email protected]

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments