Dadaca in limba engleza

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: o familie din Stockholm este in cautarea unei dadace care sa lucreze doua zile pe saptamana (uneori mai mult). Asadar, acest loc de munca este ideal pentru student sau pentru o persoana care mai are un alt job part time. Va trebui sa ii si luati pe cei mici de la scoala si veti lucra in intervalul orar 15:00, 15:30 pana la 19:00. Cei mici au 6, respectiv 8 ani.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa puteti comunica foarte bine in limba engleza. Parintii copiilor doresc sa exerseze limba engleza pentru micuti. Trebuie sa fiti o persoana responsabila, sa va placa sa lucrati cu cei mici si sa gasiti metode interesante de a petrece timpul cu ei. Se cauta o persoana care sa lucreze pentru aceasta  familie cel putin urmatoarele 6 luni.

Ce ofera angajatorul? Un job placut si flexibil. Un certificat de dadaca (Nanny Certification Course), curs de prim ajutor, un salariu intre 100 si 140 de coroane pe ora.

Vă interesează locul de muncă? Aplicati folosind link-ul urmator: www.nanny.nu/webcv/ pan ape 12 ianuarie si cititi mai multe despre angajator aici: www.nanny.nu/english-nanny/

Pentru mai multe detalii: Dominic 045- 2302 590 (ofera informatii in limba englez) / Minna 0407028729

Despre angajator:

Nannynu! AB Barnvakter i världsklass

Jungfrugatan 35 11444 Stockholm

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments