Chelnerițe

Unde? Hardanger, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută chelnerițe care să lucreze la un hotel frumos din Hardanger, Norvegia. Este un loc de muncă full-time, cu începere cât mai curând. La început, contractual va fi pe o perioadă determinată, dar în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul, locul de muncă poate deveni unul permanent.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Angajatorul preferă  persoane care să fie calificate drept chelnerițe și care să aibă cel puțin 2 ani de experiență în domeniu. În plus, trebuie să vorbiți fluent engleză.

Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Alte informații: salariul va fi cuprins între 26.000 și 28.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. De asemenea, orele lucrate suplimentar se plătesc cu 40% în plus. Angajatorul oferă cazare și masă în zilele lucrătoare. Pentru mai multe informații despre Hardanger: www.hardangerfjord.com

Pentru alte informații: David Mathisen, telefon +358 505870763 sau e-mail pe adresa [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
5787 LOFTHUS
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments