Bucatar

Unde? LOFTHUS, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar care sa lucreze in regim a la carte, intr-o bucatarie deschisa. Restaurantul are 43 de locuri si este deschisa doar seara. In weekend (sambata si duminica), bucataria este inchisa. Aici se servesc preparate internationale, cu influente italiene.  Trebuie sa stiti inca de la inceput ca veti fi singura persoana care lucreaza in bucatarie, insa angajatorul s-a gandit la acest aspect. Rezervarile sunt facute astfel incat sa aveti timp sa pregatiti toate comenzile. In general, aici vor fi intre 15 si 30 de oaspeti pe seara. Meniul include 4-5 tipuri de startere, 3 feluri de mancare bazate pe peste, doua feluri de mancare cu carne, un fel de mancare vegetarian, un fel de mancare bazat pe branza si 4 tiprui desert. Nu exista o persoana angajata care sa spele vase, ceea ce inseamna ca dumneavoastra va veti ocupa si de acest aspect, dar si de curatenia din bucatarie.
Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă:trebuie sa aveti experienta in a lucra intr-o bucatarie si trebuie sa puteti sa va descurcati singur. De asemenea, trebuie sa va concentrati pe calitate. Angajatorul apreciaza creativitatea. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.
Alte informatii: angajatorul va poate ajuta in privinta cazarii

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Hotel Ullensvang AS

5787 LOFTHUS
Telefon: +4753670000
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments