Bucatar

Unde? GEIRANGER, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar cu experienta, care sa lucreze in bucataria unui hotel. Aici se pregatesc bucate a la carte, dar in regim de bufet, in functie de eveniment. De asemenea, uneori au loc banchete si se pregateste mancare si in regim de catering. Hotelul este o afacere de familie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti experienta in a lucra intr-o bucatarie de hotel. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana foarte bine organizata, careia ii place sa lucreze intr-o echipa si stie cum sa sincronizeze munca, astfel incat sa fie gata la timp toate preparatele. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Alte informatii: angajatorul va poate ajuta in privinta cazarii si va ofera un loc de munca stabil, intr-o echipa cu oameni prietenosi.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Hotel Union Geiranger

Geirangervegen 100
6216 GEIRANGER
Telefon: 70 26 83 00
Fax: 70 26 83 51

E-mail: [email protected]

Web: www.hotelunion.no

Hotelul reprezinta o afacere de familie si a fost deschis in anul 1891. Detine 197 de camere si 14 apartamente, in care pot fi gazduite 350 de persoane. Toate camerele au cablu tv, telefon si baie proprie.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments