Bucătar

Unde? În apropiere de Stavanger, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar pentru un loc de muncă full-time, începând cât mai curând posibil. Locul de muncă este disponibil până pe 30 septembrie 2016, cu posibilitate de prelungire a contractului.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți calificați drept bucătari și să aveți cel puțin doi ani de experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză, iar cunoașterea oricărei limbi nordice va constitui un avantaj în fața celorlalți candidați.

Alte informații: salariul va fi cuprins între 29.000 și 30.000 de coroane pe lună, în funcție de calificări și experiență. De asemenea, angajatorul pune la dispoziție cazare și masă gratuite pentru angajații săi.

Vă interesează locul de muncă? Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând, în limba engleză.

Pentru alte informații: David Mathisen +358 505870763 sau e-mail pe [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

4100 JØRPELAND
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway NUF este o agenție de recrutare și în prezent caută bucătar pentru un restaurant din Stavanger.


NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments