Asistent magazin

Unde? FLÅM, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută asistenți pentru magazin de suveniruri. Slujba dumneavoastră va consta în organizarea magazinului, asistarea clienților în a alege un suvenir, etichetarea produselor cu prețuri. Veți începe să lucrați de pe 1 octombrie 2016.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în domeniu și să înțelegeți de la început ce înseamnă această muncă. Trebuie să puteți vorbi fluent în limba engleză, având în vedere că majoritatea clienților sunt turiști. Dacă știți una dintre următoarele limbi: rusă, spaniolă sau italiană, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați. Angajatorul preferă nefumători.

Alte informații: salariul va fi de aproximativ 20,000 de coroane pe lună. Angajatorul are și o casă pentru cazare. Dacă optați pentru această variantă, chiria va fi dedusă din salariu. Este vorba despre camere de 2 persoane. Electricitatea, căldura și internetul sunt incluse în chirie. Angajatorul pune la dispoziție lenjerii de pat, prosoape și bicicletă. Casa este la 2 kilometri de magazin.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în format Europass pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând. Nume de referință pentru recomandări trebuie inclue în CV.

Despre angajator:

Saga Souvenir AS

Postboks 54
5742 FLÅM
E-mail: [email protected]

Web: www.mallofnorway.com

Saga Souvenir este o afacere de familie și este formată din 3 magazine. Pentru a afla mai multe despre Flam, puteți accesa site-ul următor: http://www.visitflam.no/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments