Asistent magazin (Zara)

Unde? Stavanger, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un asistent pentru magazin de haine Zara. Puteți opta și pentru un job part-time, dacă încă sunteți în facultate sau mai aveți și un alt loc de muncă. Printre sarcinile dumneavoastră se vor număra: aranjarea cabinelor de probă, organizarea hainelor pe rafturi/umerașe, veți lucra și la casă, veți despacheta cutiile când se primește marfa.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: se caută o persoană care să aibă experiență în domeniu, dar mai mult decât atât contează să vă intereseze tot ce are legătură cu moda, să vă pasioneze acest domeniu. Angajatorul dorește o persoană comunicativă, flexibilă, capabilă să se plieze pe partea de vânzări și care să poată face clienții să plece cu zâmbetul pe buze. Este important să vorbiți limba engleză

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail   [email protected] și scrieți Sales assistant Stavanger la subiect. Trebuie să trimiteți CV-ul înainte de 15 august 2016.

Despre angajator:

Zara

4006 STAVANGER

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments