Ajutor de bucătar

Unde? TURKU, Finlanda

Despre locul de muncă: veți lucra într-un restaurant rustic, cu specific australian. Veți ajuta bucătarul șef la ce are nevoie: curățat legume, păstrat curățenia în bucătărie, vă veți asigura că stocul de alimente este mereu la zi. Este un loc de muncă cu normă întreagă, dar temporar. În funcție de cum discutați cu angajatorul, contractul poate deveni unul permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană energică, trebuie să aveți experiență de cel puțin 2-3 ani în Finlanda, trebuie să puteți vorbi în limba engleză și trebuie să cunoașteți și să respectați normele de igienă într-un astfel de local. În plus, trebuie să fiți o persoană prietenoasă, pentru că veți intra în contact nu doar cu colegii de echipă, ci și cu clienții uneori și trebuie să le lăsați o impresie foarte bună.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail  [email protected]. Pentru alte informații, puteți telefona la numărul 0442365144

Despre angajator:

Southern Cross Oy

Yliopistonkatu 29b, 20100 TURKU

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: https://ec.europa.eu/

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments