Tâmplari

Unde? Alesund, Tromso, Bodo, Sogndal, Harstad, Alta, Hammerfest, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută tâmplari pentru diferite proiecte în orașele mai sus menționate. Veți lucra pe schele uneori. Vă veți ocupa de lucrări la pereți (în interior și în exterior), vă veți ocupa de montat și/sau reparat ferestre. De asemenea, veți lucra la tavane, când este cazul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională în domeniu și experiență între 3 și 5 ani în domeniu. De asemenea, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză SAU într-o limbă nordică și trebuie să aveți permis de conducere, categoria B. Angajatorul preferă persoane care se descurcă foarte bine lucrând în echipă și care sunt motivate și cu o atitudine pozitivă.

Ce oferă angajatorul? Posibilitatea de a lucra la diferite proiecte, în diferite orașe norvegiene. De asemenea, veți fi plătiți conform contractului colectiv de muncă și mai multe informații puteți obține direct de la angajator.Acesta se va ocupa de procurarea echipamentului de lucru și de ustensilele de care aveți nevoie. În plus, angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați, dacă este cazul.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând, pe adresa de e-mail: [email protected] lui Lars Beheim. După ce va avea loc selecția CV-urilor, persoanele alese vor fi contactate. Pentru mai multe informații, Lars Beheim +47 404 51 831

Despre angajator:

Adecco Solutions As Avd Sogndal

6856 SOGNDAL
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments