http://static.ziarelive.ro/images/stories/scrisoarea-a-ii-a-de-la-cristian-sima.-sfaturile-fostului-sef-al-bursei-sibiu-catre-traian-basescu-romania-sa-se-imprumute-masiv-pe-pietele-externe.jpgCristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, care nu a mai putut fi contactat de la 1 octombrie, spune că se află în în Islanda, la Reykjavik şi că nu are de gând să se întoarcă prea curând în ţară. El a acordat astăzi un interviu pentru Realitatea TV, susţinând, încă o dată, că nu are de unde să returneze banii clienţilor săi.

În primul interviu filmat de la plecarea sa din România, Sima pare deja resemnat cu paguba pe care a făcut-o clienţilor săi şi spune senin că nu are de unde să le dea banii înapoi.

Totodată, el a mărturisit că cea mai mare suma investită de un client a fost de 1.800.000 şi că, în situaţia financiară pe care o are acum, nu ar putea să returneze decât sume mici, de 5000 sau de 6.000 de euro.

„Cred că foarte mulţi din cei care au pierdut sume mai mici, de 5000 sau 6000 de euro, aş putea să-i plătesc destul de repede. Dar vor sări ceilalţi. Cea mai mare sumă investită este 1.400.000. Această sumă a fost de 1.800.000 la investitie, plus câştigul de 400.000, pe care l-am scăzut. As putea să lichidizez şi să împart banii”, a spus el la Realitatea TV.

Articol preluat de pe CanCan.ro

 

Comentati folosind contul Facebook

comments