Brand romanesc … 🙂

Proprietara Madison Absolute Beauty a deschis un magazin în Islanda, cel de-al doilea spaţiu al brandului românesc peste hotare, după cel de la Budapesta.

Madison Absolute Beauty Reykjavík a fost deschis pe 19 octombrie, în urma unei investiţii de 750.000 de euro. Magazinul  se află în centrul capitalei Islandei, într-o zonă exclusivistă, iar în cei 130 de metri pătraţi sunt reunite aceleaşi branduri care se găsesc deja la Bucureşti şi Budapesta: Creed, by Kilian, Frederic Malle, Clive Christian sau Roja Dove.

Magazinul este operat prin licenţă, iar Madeleine Florescu, fondatoarea conceptului Madison, spune că a ales Islanda pentru că era o ţară unde segmentul parfumeriei de nişă nu era acoperit. Scopul antreprenoarei este de a crea un grup Madison Absolute Beauty.

Primul magazin Madison a fost inaugurat în 2007, la Bucureşti, şi a adus pentru prima oară pe piaţa românească produse exclusiviste din segmentul parfumeriei de lux. Ulterior gama s-a extins cu produse de skin care, make-up şi bijuterii prin noul concept „absolute beauty” implementat în iunie, anul trecut.

 

Preluat  de pe http://www.forbes.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments