http://www.paranoias.org/wp-content/uploads/2011/11/klara_harden_iceland_island-550x366.jpgAcest filmulet a fost realizat si editat de o singura persoana, Klara Harden si prezinta aventura ei in Islanda in vara anului 2011. Aceasta domnisoara s-a echipat in asa fel incat sa faca fata climei capricioase si reliefului sculptat de curentii si apele ciudate ale acestei insule. La confluenta zonei nord-atlantice si inghetatului Ocean arctic, Islanda este testul de profesionalism si curaj al oricarui geolog.

Klara Harden ne arata cum o singura persoana este in stare sa exploreze o zona atat de problematica ca Islanda. Nu se da in laturi sa ne dezvaluie si temerile ei, problemele pe care le intampina la aproape fiecare pas. Foloseste bocanci de munte Lowa, pe care i-am analizat in articolul Review echipament de munte:Bocanci de munte Lowa Tibet. De asemenea, nu-i lipsesc nici betele de trekking, care o ajuta sa se deplaseze pe varietatea de terenuri din Islanda.

Filmuletul aduce impreuna peisaje singulare, Klarei insesi i se taie rasuflarea din cauza efortului fizic si impresiei de infinitate a decorului islandez. Ea reuseste sa surprinda chiar intr-un mod artistic detalii ale insulei, realizand cateva macro-uri foarte dragute.

Voi v-ati incumeta la un astfel de drum? Aveti curajul de care a dat dovada Klara?

Artocol preluat de pe ProAlpin.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments