TVR-ul in colaborare cu alte institutii si alti sponsori au facut un documentar despre Islanda. Cica e la TVR. O sa il caut cumva … Daca cineva il gaseste undeva sa ma anunte…

Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN) a realizat filmul „ISLANDA – CU BICICLETAPRIN DESERT” in coproductie cuTeleviziunea Romana.

Filmul este un documentar de calatorie realizat si difuzat cu sprijinul sponsorilorBCR PENSII, BCR ASSET MANAGEMENT siBCR ASIGURARI DE VIATA – Vienna Insurance Group si reflecta expeditia „ISLANDA 2011” derulata in vara anului 2011 de Clubul de Cicloturism „Napoca” prin ceea ce poate fi numit ultimul teritoriul salbatic al Europei – Islanda, tara deserturilor fragmentate de gheata, foc si apa, tara gheizerelor si vulcanilor din apropiarea Cercului Polar de Nord, paradis al fotografilor si fascinatie a turistilor atrasi de natura„, a declarat Radu Mititean, director executiv CCN .

Documentarul va fi difuzat pe TVR 2 in 27, 28 , 29 si 30 decembrie de la ora 19.30, in episoade de cate o jumatate de ora.

Articol preluat de AICI

 

Comentati folosind contul Facebook

comments