Femeile singure sau cuplurile infertile din vină masculină care vor copii au două soluţii: una legală-banca de spermă de la donatori anonimi şi alta ilegală- vânzătorii particulari de pe Internet. Ultima este mai convenabilă: văd tatăl în carne şi oase şi preţul este mai mic.

Se chinuie să scape de ei, după care se chinuie să-i facă. Fie pentru că trag de timp să-şi facă o carieră şi se trezesc singure, fie pentru că fertilitatea bărbaţilor este în cădere liberă, femeile care vor copii se văd nevoite să facă un credit la banca de spermă de la donatori anonimi şi să rămână însărcinate prin inseminare au fertilizare in vitro. În lipsa materiei prime autohtone, clinicile de fertilizare din întreaga ţară importă spermă de la cea mai mare bancă din lume, Cryos, din Danemarca. Danezii sunt la înălţime, şi la propriu, şi la figurat : masculi atent selecţionaţi, supli, peste 1.80 m, blonzi cu ochi albaştri, majoritatea studenţi în floarea vârstei şi apţi de procreere.

Pentru cei care îşi doresc să vadă pe ce dau banii, mai există o soluţie, la limita legii însă: îşi comandă un tată. Internetul este plin de bărbaţi care îşi vând sperma la bucată celor care nu au cu cine să facă un copil.

Reporterii EVZ au vizitat banca de spermă de la Maternitatea Giuleşti, unde, în fiecare lună, peste 20 de femei încearcă să rămână gravide cu material genetic de la bărbaţi aleşi după sprânceană din cataloagele băncilor autorizate sau la liber, de pe Internet.

Fotografia de sus cu acea bicicleta este facuta in Copenhaga. Pe langa putina publicitate, acea bicicleta transporta si material seminal…

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments