Mica ambarcaţiune cu motor a fost lovită cu forţă de valul provocat de căderea în apele oceanului a unei bucăţi de gheaţă. Momente de groază pentru câţiva turişti din Groenlanda. Barca în care se aflau a fost lovită puternic de un val uriaş declanşat de prăbuşirea unei bucăţi dintr-un gheţar. Luaţi prin surprindere de spectacolul oferit, turiştii nu au luat în seamă pericolul în care se aflau, informează Realitatea TV.

Turiştii se aflau într-o barcă şi filmau gheţarul Ilulisat Icefiord din Groenlanda, o destinaţie turistică foarte populară.

Mica ambarcaţiune cu motor a fost lovită cu forţă de valul provocat de căderea în apele oceanului a unei bucăţi de gheaţă. Cei aflaţi în barcă pot fi auziţi cînd spun că au văzut moartea cu ochii. Ilulisat Icefiord este protejat de UNESCO şi este vizitat de mii de turiţti anual pentru frumuseţea munţilor de gheaţă, dar şi pentru momentele spectaculoase la care temerarii pot asista. În fiecare zi, din imensa masă a gheţarului se desprind icebergurile care călătoresc apoi pe oceanele lumii.

Articol preluat de pe Realitatea.net

Comentati folosind contul Facebook

comments