http://www.cheapdealsmobilephone.co.uk/blog/wp-content/uploads/Nokia-Lumia-1001.jpgActiunile Nokia sunt la un minim istoric din ultimii 16 ani, si cum rabdarea investitorilor la compania finlandeza scade pe zi ce trece,  un zvon direct din birourile Nokia ar putea fi salvarea finlandezilor. Nu este vorba doar Nokia Lumia 1001, care se anunta, exista un total de cinci noi terminale Nokia, care trebuie sa apara pe piaţă în curând, conform aparitiilor din RDA in urma modificarilor aduse de dezvoltatori acestui program.

Practic, ceea ce face acest program este sa permita programatorilor sa testeze aplicaţiile lor pe un dispozitiv Nokia situat la distanţă, astfel încât acestia nu trebuie sa cumpere gadgeturile. Imaginaţi-vă o cameră plină cu dispozitive Nokia, toate uşor accesibile de la distanţă. Acest lucru permite accesul deplin dezvoltatorilor  pentru a vedea  reţelele Wi-Fi şi alte dispozitive din apropiere, si care este exact modul în care celecinci noi dispozitive Nokia au fost identificate pentru prima oara.

Nokia 510 şi Nokia Belle 805 sunt primele două şi se pare că acestea sunt o pereche de dispozitive Symbian. 510 arata ca un succesor pentru low-end-ul Nokia 500 şi este foarte probabil sa fie un smartphone de bază, pentru un preţ accesibil, în timp ce Belle 805, dacă va fi lansat va fi  o versiune simplificată a 808 PureView.

Apoi, avem trei noi terminale care rulează pe Windows Phone. Nokia Lumia 920 , 950 şi 1001 au arătat pe programul ADR.

920 şi 950 se prezinta ca succesoare pentru Lumia 900, dar nu avem detalii despre ele, doar presupuneri.

Lumia Nokia 1001 este ultimul telefon misterios  Nokia şi, judecând după numărul de model, în cazul în care într-adevăr  se lanseaza  aceasta ar trebui să aducă o inovatie considerabila pe piata. În orice caz, ultimele trei telefoane vor rula probabil Windows Phone 8.

Articol preluat de pe flashgsm.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments