Nokia și-a cerut scuze după ce a ieșit la iveală faptul că o reclamă care dorea să demonstreze capabilitățile foto ale smartphone-ului Lumia 920, unul dintre noile sale telefoane inteligente de top, a fost de fapt creată cu alte echipamente foto profesionale.

Problema a fost descoperită de cei de la The Verge, care au observat într-un geam reflexia cameramanului ce ținea în mână o cameră DSLR.

Producătorul de telefoane mobile și-a cerut scuze apoi în cadrul unei postări pe blogul său, spunând că ar fi trebuit să explice acest lucru.

Heidi Lemmetyinen, editorul blogului a precizat că ”am produs un clip video care simulează ceea ce se poate face cu OIS” (OIS este sistemul de stabilizare optică de pe terminalele Nokia).

”Ar fi trebuit să postăm o explicație în care să spunem că aceasta este doar o prezentare ceea ce poate face sistemul OIS. Fotografiile din clipul video nu au fost capturate cu Lumia 920… ne cerem scuze pentru confuzia creată”, se arată pe blogul Nokia.

Informația ar putea afecta imaginea smartphone-ului Lumia 920, recent lansat, scrie BBC. Investitorii și-au manifestat deja îndoiala că handset-ul cu Windows Phone 8 ar putea revitaliza compania finlandeză – acțiunile acesteia au scăzut deja cu 8% miercuri și cu încă 6% joi.

 

Articol preluat de pe B1.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments