http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/109/nokia-lumia-900-review.jpgNokia este fortata sa reduca pretul smartphone-ului Lumia 900 cu 50%, ca urmare a vanzarilor dezastruoase, dupa ce actiunile companiei au picat la cel mai slab nivel din ultimii 15 ani, scrie Daily Mail.
Nokia, ingenuncheata. Cat a ajuns sa coste smartphone-ul vedeta, Lumia 900

Lumia era considerat telefonul cu ajutorul caruia Nokia va zgudui pozitiile dominante detinute de iphone si Galaxy S.

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/109/nokia-lumia-900-review.jpgProducatorul finlandez s-a vazut insa fortat sa taie la jumatate pretul smartphone-ului vedeta, la numai cateva saptamani de la data lansarii, din cauza situatiei financiare deloc fericita.

In SUA, costul Lumia 900 a fost redus la 49.99 dolari de la 99 dolari, cu un contract de doi ani, a anuntat purtatorul de cuvant al Nokia, Keith Nowak.

Dupa ce timp de 14 ani Nokia a fost principalul actor pe piata de telefonie mobila, acum se prabuseste. Finlandezii nu au reusit sa produca un smartphone pentru a concura cu rivalii de la Apple, Samsung si HTC.

Compania a fost criticata pentru ca a „imbratisat” prea tarziu ideea de smartphone, lucru ce a adus-o in groapa. Mai mult, Nokia pierde cota de piata inclusiv pe segmentul telefoanelor mai ieftine.

Articol preluat de pe incont.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments