http://www.vancouversun.com/7732856.binStudenţii timişoreni cu abilităţi tehnice pot ajunge să lucreze în această vară la celebrul producător de telefoane mobile Nokia. Miercuri, 23 ianuarie, la sediul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor şi joi, 24 ianuarie, la sediul Universităţii de Vest Timişoara, un reprezentant al companiei finlandeze va încerca să găsească noi talente pentru proiectul de angajare a tinerilor.

“Eşti pasionat de provocări în domeniul software? Vrei să fi parte într-o călătorie deosebită? Vrei să trăieşti şi să încerci stilul de viaţă finlandez pentru cinci luni?”, la aceste întrebări tinerii studenţi timişoreni ar putea găsi răspunsul în această săptămână. Un reprezentant al companiei producătoare de telefoane mobile Nokia se va afla la Timişoara pentru a căuta şi recruta noi talente care să participe la un program de slujbe de vară şi internship în cadrul acestei companii.

Întâlnirile sunt programate în zilele de 23 şi 24 ianuarie, la Timişoara. În prima zi reprezentantul Nokia, tot un român care a beneficiat de un asemenea program în Finlanda, se va afla între orele 18 – 20 la sediul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Timişoara, str. Pestalozzi, nr. 16, camera P02. Joi, el va fi prezent la sediul Universităţii de Vest, între orele 16 şi 18, pe bulevardul Pârvan nr. 4, camera 045C.

Fericiţii care vor fi selectaţi pentru acest proiect vor lucra în Finlanda, la sediul central al Nokia. Programul se va desfăşura între mai şi septembrie 2013. Programul derulat de Nokia este deja la cea de a doua ediţie.

Articol preluat de pe http://www.tion.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments