http://cdn-wac.emirates247.com/polopoly_fs/1.475093.1347374542!/image/109686477.jpgProprietarul este convins că localul va avea clienţi, deoarece bucătarul-şef are câteva reţete originale.

Până să ajungă la restaurant, clienţii sunt nevoiţi să străbată o peşteră de 350 de metri lungime. Apoi, aceştia coboară cu liftul 80 de metri, pentru a intra în faimosul local.

Bucătarul-şef al restaurantului a destăinuit că meniul de bucate a fost inspirat de tematica localului, adică natura subterană.

Oaspeţii au rămas încântaţi de local, mai ales, că aici se mănâncă sănătos. Mâncărurile făcute din somon şi legumele sunt cele mai solicitate de către clienţii finlandezi. Unii au declarat că e o onoare pentru ei să viziteze un restaurant amplasat sub pământ.

Pentru a petrece o seară de neuitat la restaurant, un vizitator trebuie să scoată cel puţin 120 de euro din buzunar. Prețul include o masă copioasă cu patru feluri de mâncare şi băuturi alese.

Articol preluat de pe Prime.md

Comentati folosind contul Facebook

comments