DJ Wanda dovedeste inca o data ca face in viata doar ceea ce vrea si nu se sfieste sa declare acest lucru. Artista recunoaste ca este innebunita dupa sex, ca a intinerit cu mai mult de 20 de ani dupa ce si-a purificat sangele, si ca a avut multi iubiti, printre care si un ministru finlandez…. DJ Wanda recunoaste ca a ajuns sa schimbe barbatii ca pe soseste sperand sa il gaseasca pe cel potrivit personalitatii sale si cu care sa fie si compatibila sexual.

Artista care a lansat recent piesa „One big love” spune ca s-a iubit chiar si cu un ministru finlandez si ca dragostea, sexul si prietenia sunt indispensabile pentru o relatie de calitate.

„Cand eram mica nu prea aveam treaba cu sexualitatea. Nu prea stiam cu ce se mananca acest subiect. Acum, imi place. Schimb barbatii ca sa-l gasesc pe cel mai bun. Am avut o relatii frumoase cu un om important din guvernul finlandez si cu un medic chirurg-cardio.

Din pacate programul nostru diferit a dus la finalul relatiei. Acum inca astept. Am 36 de ani si nu an ascuns asta niciodata. Dragostea, sexul si prietenia sunt strans legate. Eu am fost inselata la viata mea, dar am renuntat imediat la relatie. O femeie trebuie sa fie amanta perfecta ca sa nu aiba probleme.”, a spus Dj Wanda la Cancan TV.DJ Wanda a reusit sa isi intinereasca tenul si corpul in urma terapiei Vampir. Practic, tot sangele i-a fost extras din organism, purificat si introdus la loc, procedeu care a facut-o sa declare ca simte ca s-a nascut din nou.

„Astazi sunt tehnici hi-tech de rejuvenare, iar una dintre ele este terapia vampir, la care am si apelat.

Imediat dupa prelevare, sangele este centrifugat timp de cinci minute, apoi este extras serul din globulele rosii si tratat cu aminoacizi pentru un efect stimulant sporit.

Serul este reinjectat, iar acest surplus de celule revigoreaza inima, ficatul sau plamanii. Schimbarea este totala, ma simt ca si cum m-as fi nascut a doua oar. Nu vreau sa am fața intinsa ca o coala de hartie, nu vreau sa am buzele alea imense, dar vreau sa ma pastrez tanara.

Au fost momente cand m-am neglijat și am vrut sa indrept acest lucru. Vreau sa am grija de mine și asta fac. Trebuie sa faci o combinație buna intre mancare sanatoasa, sport, sex și somn. Da, sex.

Recunosc ca am declarat ca unul dintre principalele elemente ale dietei care m-a ajutat sa slabesc aproape zece kilograme a fost sexul. Un om se simte mult mai bine daca are o viața sexuala satisfacatoare”, a declarat ea.

Articol preluat de pe agentiadepresamondena.com

Comentati folosind contul Facebook

comments