Oferte de angajare la Marea NorduluiStirea am gasit-o pe Realitatea. Oferta este umilitoare : chiar si 1380 euro pe luna , Brut !!!
Angajatorii din Ţările Nordice continuă să recruteze români prin intermediul reţelei europene de joburi Eures.

O fermă din regiunea Rogarand din Norvegia caută muncitori români care să se ocupe de îngrijirea animalelor (vaci şi porci). Cei interesaţi trebuie să aibă bune cunoştinţe de limba engleză, experienţă anterioară relevantă în creşterea animalelor, precum şi permis conducere tractor.Vezi detalii aici.

Pe lângă agricultură, românii mai pot lucra în Norvegia şi în domeniul ingineriei. Sunt căutaţi în special inginerii proiectanţi, nginerii electrici şi automatiştii. Contractele de muncă se încheie pe 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

Românii pot lucra şi în Danemarca, ca stagiari în ferme de cultivare a legumelor, fructelor de pădure, în livezi şi în sere de legume. Salariul de început este 1.380 euro brut/lună, iar după 6 luni creşte la 1.600 euro brut/lună (vezi aici).

 

Angajatorii din Finlanda caută specialişti români în operarea şi programarea maşini orizontale CNC. Salariul plătit este de 12 euro pe oră (detalii aici). Potrivit Eures, în Suedia sunt 350 de joburi disponibile pentru cetăţenii UE, în Norvegia 5.000, iar în Finlanda peste 17.000.
Poţi căuta un loc de muncă prin reţeaua Eures aici.

Articol preluat de pe Realitatea.net

Comentati folosind contul Facebook

comments