TIR furat din Danemarca, gasit la NadlacUn TIR înmatriculat în Macedonia, dar furat din Danemarca. Asta au descoperit poliţişti de frontieră de la Nădlac.

Aceştia au prins doi macedonieni care s-au prezentat pentru a intra în România, cu TIR-ul. În urma verificărilor efectuate, autorităţile de la frontieră au descoperit că automarfarul, cu numere de Macedonia, figura ca fiind furat din Danemarca, din vara acestui an.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul macedonean Ajdn A., la volanul unui automarfar marca MAN cu numere de înmatriculare de Macedonia, însoţit de numitul Riste J., tot cetăţean macedonean. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că automarfarul este semnalat ca fiind furat din Danemarca, de la începutul lunii iunie 2012”, au declarat reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad. Aceştia au mai precizat faptul că „poliţiştii de frontieră au luat măsura indisponibilizării automarfarului la sediul sectorului, iar persoanele în cauză sunt cercetate pentru tăinuire la furt”.

Articol preluat de pe Aradon.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments