Atacantul Dennis Rommedhal a fost şi el impresionat de surpriza din aeroportFotbaliştii naţionalei Danemarcei şi pasagerii de pe aeroportul Kastrup, din Copenhaga, au avut parte de o surpriză plăcută înainte de decolarea echipei reprezentative spre Polonia.

Naţionala de fotbal a Danemarcei a plecat spre Kolobrzeg, oraşul polonez de la Marea Baltică unde va fi cazată pe durata turneului final al Euro 2012. Înainte de decolarea de pe aeroportul Kastrup, din Copenhaga, trupa condusă de Morten Olsen a avut parte de o surpriză emoţionantă.

În timp ce jucătorii dădeau declaraţii şi ofereau autografe fanilor, forfota specifică aeroporturilor a fost întreruptă de un grup care a început să cânte imnul naţional, în semn de susţinere a echipei reprezentative. Mirarea şi emoţia a fost mare atât printre jucători, cât şi printre ceilalţi pasageri.

Surpriza a fost pusă la cale de cea mai mare bancă daneză, Danske Bank, ca ultim mesaj de susţinere, înaintea decolării. Danemarca face parte din grupa B la Euro 2012, alături de Olanda, Germania şi Portugalia, cea mai grea grupă a turneului final.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments