http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3941/9362565/1/5223912-mediafax-foto-razvan-lupica.jpg?width=630O veste bună pentru fanii Stelei! BileteSteaua.ro anunţă disponibilitatea tichetelor online pentru meciul pe care Steaua îl va susţine joi, 4 octombrie, în Liga europei, contra danezilor de la FC Copenhaga. Dupa egalul de la Stuttgart, privit ca o victorie, Steaua conteaza pe suporteri în încercarea de a ajunge din nou în primăvara europeană, chemându-i alături pe Arena Naţională pentru partida cu FC Copenhaga.

Operatorul de ticketing BileteSteaua.ro vine în întâmpinarea fanilor care vor să îşi comande biletele la meciul echipei favorite din Europa League, alegându-şi locul cu un singur click, comod şi simplu, fără sa aştepte deschiderea caselor de bilete şi salvând timpul petrecut la coadă.

În plus, pentru biletele online la meciurile disputate de Steaua pe Arena Naţională, clubul Steaua a anuntat ca nu exista taxă de livrare, aceasta fiind gratuită, în baza unui parteneriat cu compania de curierat TNT.

„Media biletelor comandate online se menţine una la fel de bună asa cum a fost şi în cazul celor vandute pentru partida cu Rapid. Practic, pe platforma www.biletesteaua.ro se vinde un bilet la aproximativ 37 de secunde pentru partidele susţinute de clubul bucureştean pe Arena Naţională”, a declarat Adrian Garjoaba, project manager www.biletesteaua.ro .

Plata online cu cardul se face utilizând serviciile integratorului de plăţi www.payu.ro. Cardurile acceptate de operator sunt Visa şi Mastercard. De asemenea persoanele fizice pot achita contravaloarea serviciilor efectuând plata prin transfer bancar, conform informaţiilor din documentul de plată emis de operatorul de plati www.payu.ro, dupa finalizarea comenzii în site.

Articol preluat de pe Click.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments