Mii de admiratori ai familiei regale daneze s-au reunit sâmbătă, în jurul prânzului, în centrul capitalei Danemarcei, Copenhaga, pentru a îl ovaţiona pe prinţul moştenitor Frederik cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, informează DPA.

La ora locală 12.00 (10.00 GMT), prinţul moştenitor Frederik – flancat de soţia lui, prinţesa moştenitoare Mary, cei patru copii ai lor şi mama lui, regina Margareta a II-a – au apărut în balconul palatului regal din Copenhaga şi au salutat mulţimea de admiratori reuniţi în piaţa centrală a complexului regal.

Regina Margareta a II-a a condus mulţimea de admiratori, dând startul unei serii de 10 ovaţii succesive în onoarea prinţului Frederik, care a zâmbit şi a salutat publicul prezent la eveniment.

Apoi, membrii familiei regale daneze s-au întors în interiorul palatului regal. Însă, spre încântarea miilor de admiratori din Piaţa Palatului Amalienborg, ei au revenit apoi pe balcon de alte două ori, declanşând o nouă serie de ovaţii şi de aplauze.

Admiratorii au interpretat cu această ocazie mai multe cântece aniversare. Mulţi dintre ei fluturau drapelul naţional al Danemarcei.

AGERPRES

Comentati folosind contul Facebook

comments