Președintele Consiliului Județean Mureș, Lokodi Edita Emoke este audiată la această ora la Direcția Națională Anticorupție București, potrivit Antena3, într-un dosar de corupție și deturnare de fonduri.

Alături de Lokodi se află la structura centrala DNA și Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Mihai Rusu, vicepreşedintele Luca Iancu şi fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Ioan Andreica.

În luna iunie a anului trecut Direcţia Naţională Anticorupţie a efectuat 12 percheziţii la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, cât şi la locuinţele unor politicieni locali, în dosar fiind cercetaţi atât preşedintele CJ, Liviu Rusu, cât şi unul dintre vicepreşedinti, Luca Iancu, precum şi fostul secretar de stat Ioan Andreica.

UPDATE: Lokodi: Sunt la Copenhaga

Lokodi Edita Emoke a declarat pentru citynews.ro că se află la Copenhaga, la Comitetul Regiunilor și că în acest moment se indreaptă spre aeroport pentru a se intoarce în țară. Președintele CJ Mureș nu știa de dosarul  instrumentat de DNA și a spus că „nu am avut onoarea să îl cunosc pe președintele CJ Bistrița-Năsăud în condiții economice”.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments