300 de danezi au crezut ca au devenit miliardari, dupa ce au primit, fiecare, un e-mail e la societatea de loterie Danske Spil, prin care erau felicitat pentru victoria lor. A fost insa o gresala.

„300 dintre jucatorii nostri care au castigat la loto, au primit un mesaj care-i anunta ca au intrat in posesia unei sume cifrata in miliare. Dar nu au castigat niciodata atat… Suntem, fireste, extrem de mahniti de situatia creata. Le-am scris acum ce sume am castigat, de fapt”, a declarat purtatorul de cuvant al Danske Spil, Thomas Roersig.

„Majoritatea au primit bine vestea” a precizat el.

Unul dintre miliardarii de scurta durata, spre exemplu, s-a simtit cel mai fericit om de pe pamant timp „de o ora si jumatate”, afland ca a intrat in posesia a nici mai mult, nici mai putin de 3,765 miliarde de euro, scrie situl Nordjyske.dk.

„Inima a inceput sa-mi bata puternic si am inceput sa ma gandesc la toate acele lucruri pe care le voi face cu acesti bani. Sa calatoresc cu familia, sa cumpar o casa noua, o masina noua…”, a relatat pentru Nordjyske.dk respectivul jucator, domiciliat in nordul Danemarcei.

„Unii au fost dezamagiti, altii au fost furiosi, si le inteleg starea de spirit. Dar majoritatea au primit bine vestea”, a asigurat Roersig.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments