http://constanteanul.com/wp-content/uploads/2012/07/plaja-navodari.jpgDennis William Rasmussen are 67 de ani și este de profesie bucătar. A călătorit în toată lumea, dar parcă nimic nu se compară cu Năvodari. În urma experienței de anul trecut, când a stat 3 săptămâni, danezul a hotarât ca în această vară să stea mai mult, spre surprinderea prietenilor și a rudelor sale.

Ceea ce l-a încântat cel mai mult pe Dennis a fost liniștea oraşului și bunătatea localnicilor.

Timp de 6 săptămâni, Dennis nici nu a simțit lipsa casei și asta datorită gazdelor, pe care îi consideră ca fiind a doua lui familie. În semn de recunoștință, turistul i-a ajutat și la treburile gospodărești.

În ceea ce privește româncele, turistul recunoaște că sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume și apreciază eleganța acestora. Cunoscut ca Mr. Dennis, danezul a reușit să se împrietenească cu multe persoane, ba chiar să iasă și la grătare împreună.

Pentru Mr. Dennis , joi a fost ultima zi în Năvodari din acest sezon, dar se întoarce acasă cu încrederea că va reveni și anul viitor și le va povesti apropiaților că nimic nu se compară cu o vacanță în micul oraș de pe malul Mării Negre.

Articol preluat de pe TV Litoral.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments