100 de joburi în agricultură pentru româniUn angajator danez caută 100 de lucrători români pentru munci în agricultură, atât în Portugalia, cât şi în Danemarca, în special la culesul de mazăre.

Culegătorii vor lucra în fermele angajatorului din Portugalia şi Danemarca. Între 1 martie – 1 iunie 2013, românii vor munci şi vor fi instruiţi la locul de muncă din Portugalia. Dacă se adaptează cerinţelor din Portugalia, lucrătorilor li se oferă şansa unui nou contract în Danemarca, în perioada 1 iunie-1 septembrie 2013.

Potrivit anunţului de angajare publicat pe site-ul ANOFM, pe lângă culesul de mazăre, unii români pot lucra ca şoferi de autobuz sau tractor, tâmplari, zidari sau supervizori. Vezi detalii aici.

Condiţiile de muncă: 6 zile/săptămână, 40 ore mediu/săptămână. Munca începe devreme dimineaţa şi se termină în jurul prânzului. Anunţul precizează că vârsta minimă a lucrătorilor acceptaţi este de 18 ani, iar munca fizică este grea, indiferent de climă.

Experienţa în munca agricolă constituie un avantaj la angajare. Salariile se vor plăti în funcţie de cantitatea recoltată. În Portugalia, se plăteşte 0,3-0,4 euro net/kg, iar în Danemarca 0,4-0,6 euro net/kg.

Termenul-limită pentru depunerea CV-urilor este 8 ianuarie 2013. Vezi mai multe detalii aici.

Articol preluat de pe Realitatea.net

Comentati folosind contul Facebook

comments