paradise Dezmat total la un reality show din Danemarca: Paradis Hotel a devenit Paradis Bordel (VIDEO)“Paradis Hotel” este un reality-show, sub licenta Mentorn – Marea Britanie, în gen “Big Brother”, extrem de popular in Danemarca.

 Exista, insa, variante si in Israel (Channel 2), Suedia (TV6), Norvegia (TV3), Olanda (Channel Veronica), Ungaria (Viasat 3), Rusia (MTV Rusia), Cehia (TV JOJ) sau chiar Slovenia (Planet TV).

In acest format, un grup de tineri este nevoit sa convetuiasca intr-un hotel de lux, castigatorul find acela care reuseste sa reziste pana la capat. Periodic, cineva este eliminat din show,  iar alti concurenti (fete sau baieti) sunt adusi pentru a inlocui persoanele excluse de public.

freja palmer1 400x600 Dezmat total la un reality show din Danemarca: Paradis Hotel a devenit Paradis Bordel (VIDEO)

Freja Palmer, ultima intrata in „grupul select”

Se formeaza cupluri, care trebuie sa imparta o camera de hotel. Ulterior, lucrurile o iau razna. Cuplurile ori se cearta, ori se indragostesc atat de tare incat se incing adevarate partide de sex salbatic. Mai mult, se ajunge sa se faca sex in grup.

12018 580931311937028 729282539 n 450x327 Dezmat total la un reality show din Danemarca: Paradis Hotel a devenit Paradis Bordel (VIDEO)

Concurentele la start!

Evident, camerele sunt fixate pe concurenti 24 de ore din 24. Cotidianul “Ekstrabladet” noteaza ca “Paradis Hotel”-ul danez, transmis de TV3, a devenit un veritabil “Paradis  Bordel”, asta dupa ce multi concurenti au fost filmati in timp ce faceau sex. Campioana la acest capitol este concurenta Camilla, care a “bifat” deja trei baieti: Alexander, Kasper si Stolle. Urmeaza Malene, Shilla si Anna, fiecare cu cate “doua capturi”.
Ultima reprezentatie de dezmat a fost data de Freja, care n-a mai rezistat tentatiei, facandu-si “numarul” cu Rasmus. Cei doi s-au lasat prada instinctului animalic.


Articol preluat de pe http://www.enational.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments