Un spital regional din Danemarca, din localitatea Aabenraa, în sudul Peninsulei Jutlanda, angajează 3 medici radiologi pentru un salariu cel puţin tentant, de minimum 93.000 euro brut pe an, la care se adaugă şi alte bonusuri.

Departamentul de radiologie al unităţii medicale acoperă întregul spectru de diagnostice radiologice, iar echipamentele şi facilităţile sunt moderne, pentru a oferi calitate şi servicii rapide de diagnosticare. Astfel, departamentul deţine scanere MR (2 Siemens Avanto, 1 Siemens Aera, 1 Philips Intera).

Medicii specialişti trebuie să aibă o experienţă vastă în domeniu, dar şi abilităţi sociale şi de cooperare şi cunoştinţe avansate de limba ebgleză sau germană.

Angajatorul oferă şi alte facilităţi, cum ar fi cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalităţilor (obţinerea autorizaţiei daneze pentru medic specialist, permis de şedere), precum şi mentorat profesional/social.

Contractul se va încheia pe perioadă nedeterminată.

Doritorii trebuie să trimită, până la data de 27 iulie, la adresa de email [email protected]., o aplicaţie ce trebuie să cuprindă un CV, o scrisoare de intenţie, copia certificatului medical de specialitate şi cazierul judiciar original, scanat. Precizaţi în subiectul mailului: Application, Radiologist.

Detalii suplimentare găsiţi AICI.

 

Articol preluat de pe citynews.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments