Cum DESCRIU jurnaliştii danezi Bucureştiul, după MODELUL francezilor hoti de buzunare ghimpele 630x419 Joi seara, echipa Steaua Bucureşti a primit pe teren propriu pe danezii de la FC Copenhaga, meci contând pentru grupele Europa League. Imediat după meci, jucătorii de la FC Copenhaga au lăudat condiţiile din România, însă jurnaliştii danezi sunt de cu totul altă părere, declarând, după modelul francezilor, că furatul este sport naţional în România.

După ce mai mulţi fotbalişti au afirmat că sunt impresionaţi de ce au văzut în România, jurnaliştii de la Ekstra Bladet prezintă un portret dur al Bucureştiului. „Jucătorii de la Copenhaga cu siguranţă nu au încercat să facă o plimbare prin Bucureşti care să-i ducă prin suburbiile oraşului. Noi am dat peste un taxi aproape distrus, condus de un rocker tatuat care mergea cu geamurile deschise. „Traficul este ca în iad, taximetristul ne-a dus la o adresă greşită şi am întârziat câteva zeci de minute”, declară un jurnalist danez, citat de ziare.com.

Totodată, din discutiile cu taximetristul, danezii au ajuns la concluzia ca „Gigi Becali este un nenorocit”, iar şoferii bogaţi fac legea pe străzile din Bucureşti. „Un om a fost ucis noaptea pe trecerea de pietoni de către un şofer bogat. A doua zi cineva a şters trecerea de pietoni, iar apoi s-a dat vina pe el că l-a omorât pe pieton. Numai în România se putea întâmpla aşa ceva, susţin danezii că au aflat de la un taximetrist.

Nu în ultimul rând, jurnaliştii danezi notează că furatul este un adevărat sport naţional în Romania, care este pedepsit doar la nivel teoretic, deoarece hoţii sunt mână în mână cu poliţiştii.

Un tip comenta articolul in felul urmator si cred ca avea mare dreptate :

…presa daneza si franceza pe linga fatul ca trebuie sa vinda ziare mai au si o misiune politiiica. Europa nu se simte bine si asta se simte si in Danemarca si in Franta. Mesajul trimis opiniei daneze si franceze (si nu clei romanesti!) este:Vedeti ce bine aveti! Nu departe de noi sunt oameni care nu se bucura de un stat de drept, hotie, trafic de influenta si…bininteles vampiri. Si danezul se duce acasa, i-si deschide o bere si se gindeste cu groaza ce barbari sunt romani. Cat despre romani ramin cu impresia ca trebuie sa demonstreze danezilor…ma intreb ce? Romani ar trebui sa inceapa cu incerca sa se multumeasca pe ei insusi ! Restul vine de la sine!

Articol preluat de pe Ghimpele.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments