Asociatia de prietenie romano-daneza (Rumænsk-dansk Venskabsforening) organizeaza un eveniment cu ocazia Haloween-ului.  Aceasta sarbatoare a devenit populara si la noi in ultima vreme. Sa nu uitam faptul ca fara Vlad Tepes, povestea lui Dracula nu ar mai fi existat.

Anuntul este urmatorul :

Poarta iadului
Cu aceasta ocazie, Asociatia de prietenie romano-daneza, va experimenta teroarea. Asa cum v-am obisnuit deja, echipa “de soc” a asociatiei si colaboratorii sai, au pus in scena pentru voi o poveste de Halloween.
Noi suntem portarii PORTII IADULUI si pentru ca Halloween-ul este o sarbatoare este un bun prilej de a fi alaturi de prietenii tai: demoni, vrajitoare, morti, zombi, mumii, stafii, fantome, scheleti, sa dansam, sa ne distram impreuna cu ei, sa alungam spiritele rele !!! Sigur vi

ne pe la noi si Michael Jackson si Freddie Mercury sa domoleasca spiritele rele cu muzica lor.
Cei care vor participa la eveniment, vor avea ocazia sa petreceti o noapte in secolul XXI, in perioada Prohibitiei, cu o “mica” alterare a istoriei, alcoolul nu va fi interzis, ci din contra, va fi din plin si prezent, dispunem de bar cu preturi accesibile.
Si costumele care sunt deasemenea obligatorii. Concurs: cel mai frumos si real costum.
Asa ca va chemam sa stati cu noi, de la orele 20.00 pana dimineata.
Evenimentul va avea loc pe data de 3 noiembrie 2012.
Incepand cu ora 20:00
Adresa : Kigkurren 8D 2 th 2300 København S

Alte date cu privire la acest evenimenbt, puteti gasi aici http://www.facebook.com/events/360909730661750/

Vizualizare hartă mărită

Comentati folosind contul Facebook

comments