The snowflake design will house six indoor and two outdoor slopes in its three intersectin...In orasul danez Randers se construieste cea mai mare partie de schi in interior din lume. Iubitorii sporturilor de iarna vor avea la dispozitie 3 kilometri de partie, insa vor beneficia si de un hotel, restaurant, parc si toate facilitatile moderne la care te-ai putea astepta de la o statiune de schi, fie ea si in miniatura.

Astfel, Dubaiul, ce detine la aceasta ora o astfel de mini-statiune de schi, SkiDubai, va fi detronat, relateaza Gizmag.

Complexul va curpinde sase partii de interior si altele doua aflate in exterior, existand trei locuri in care acestea se intersecteaza, unele deasupra celorlalte, pentru un plus de adrenalina.

Skiers will experience real snow on 3 km (1.86 miles) of indoor and outdoor slopes whilst ...

De la pamant, „arcul” unei partii se va ridica pret de 110 metri, peste raul Gudena, in cel de-al saselea oras ca marime din Danemarca.

CEBRA's six point snowflake propsed design will be the worlds largest indoor ski park at 1...

Pistele vor fi dotate cu telescaun, existand chiar si niste lifturi, astfel incat toata energia sa fie folosita la coborarea pe schiuri.

The snowflake design has three intersecting arches, as well as spanning 700 meters and ris...

Intregul peisaj este inspirat din Alpii francezi. Ce se afla insa dincolo de peretii perforati nu prea semana insa cu Franta sau Alpii.

The six point snowflake will provide infrastructure to the town of Randers, linking distri...

Complexul, care cuprinde si locuri pentru skateborading, va fi deschis intregul an.

The snowflake design will house six indoor and two outdoor slopes in its three intersectin...

Articol preluat de pe Ziare.com

 

Comentati folosind contul Facebook

comments