http://i.usatoday.net/money/_photos/2011/07/08/Will-the-A380-fly-for-US-airlines-IK77A4B-x-large.jpgIncident aviatic grav la bordul unui avion, chiar in momentul in care acesta survola spatiul aerian romanesc.

Un pasager a facut o criza de nervi si s-a ranit in timp ce membrii echipajului incercau sa-l calmeze. In situatia data, pilotul a cerut ajutorul autoritatilor de la Bucuresti, iar aeronava a aterizat de urgenta pe aeroportul Otopeni. Luat cu ambulanta, pasagerul a fost internat intr-un spital de psihiatrie.

Ehipajul avionului care decolase de la Istanbul, cu destinatia Copenhaga, a solicitat la 13:54 de minute permisiunea de aterizare pe aeroportul de la Otopeni. Pilotul ceruse interventia politistilor si medicilor, precizand ca o persoana de la bord este ranita.

Astfel de situatii sunt tratate cu maxima atentie, in special dupa atacul terorist de la 11 septembrie din Statele Unite. Asa ca autoritatile de la noi au reactionat imediat.

Ulterior, romanii au aflat ca un pasager danez ar fi facut o criza de nervi. S-a ridicat de pe scaun si a inceput sa strige. Apoi s-a indreptat catre cabina pilotilor, moment in care personalul de la bord a incercat sa-l linisteasca.

Potrivit autoritatilor noastre, ambulanta a fost utila pentru ca pasagerul s-ar fi lovit in momentul crizei.

Barbatul a devenit cooperant abia in momentul aterizarii, asa ca a fost scos fara scandal din avion si dus la spitalul de psihiatrie ”Alexandru Obregia”, unde a fost internat de urgenta. Potrivit unor surse, sotia tanarului care este insarcinata ii este alaturi.

Ceilalti 194 de calatori au asteptat la bord rezolvarea crizei, iar dupa ce avionul a realimentat si-au reluat zborul.

Articol preluat de pe http://stirileprotv.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments