cel mai mare caine din lume marele danez Stiati ca...   Partea a 7 aAcest articol este de caterinca !

Se caută soluții pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi, unele dintre ele, pe cât de ciudate, pe atât de realizabile. O astfel de soluție a venit chiar din partea consulatului Danemarcei din București care a propus corcirea câinilor maidanezi cu câini danezi.

 

cel mai mare caine din lume marele danez Stiati ca...   Partea a 7 aCainele danez (vezi poza) este o rasa originară din Danemarca și se caracterizează printr-un comportament liniștit, docilitate ieșită din comun și o atitudine înțelegătoare față de stăpâni și necunoscuți. Cercetătorii cred că aceste trăsături se datorează nivelului de trai, net superior traiului din România.

„Această împerechere va avea efecte pozitive asupra cainelui maidanez românesc facandu-l mai danez, adică mai blând, mai supus. Rasa daneză a fost creată într-un laborator de plante medicinale și etnobotanice, iar în 10 ani de la descoperirea rasei nu s-a înregistrat niciun atac asupra oamenilor „, a declarat Dan Nezu Alexandru, consulul Danemarcei la Bucuresti.

Articol preluat de pe trombon.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments