In jurul datei de  13-14-15 decembrie vom organiza o intalnire cu tematica „Vine Mos Craciun !!!”.  Dupa cum bine va dati seama , acest eveniment este dedicat celor mici.  Oricum este un bun prilej ca si  adultii sa socializeze cu aceasta ocazie. Sunt invitati de asemenea si cei de nationalitate daneza,  deoarece unul din scopurile asociatiei noastre este de a arata lor si celelalte laturi ale romanilor. Poate fi vecinul, angajatorul sau oricine cu care aveti o legatura mai stransa.

Deoarece nu stim numarul celor interesati de actiunea noastra, am deschis pe Facebook un „event” unde veti putea sa confirmati sau sa infirmati intentia clara de a veni la intalnire. Dupa cum ati observat, data nu este fixata , si nici suma simbolica cu care veti contribui la eveniment. In functie de numarul de persoane, in perioada urmatoare vom stabili data exacta si suma de bani.

Evenimentul va include bineinteles si impartirea cadourilor cu Mos Craciun. Parintii trebuie sa se pregateasca din timp cu cadoul, si sa-l aduca la eveniment, iar mosu’ se va ocupa de restul. Procedura o stiti si nu este deloc noua. Bradul de Craciun va fi si el, nelipsit. Suntem informati ca am putea avea ocazia sa avem si un grup mic de colindatori. Discutiile cu participantii vor fi intretinute si de niste vin fiert cu prajituri …

Locatia va fi in jurul orasului Vejen.  Pana atunci, doritorii sunt rugati sa urmeze linkul urmator      https://www.facebook.com/events/213140652193267/?source=1     Cei care doresc sa puna umarul pentru a face posibil organizarea acestui eveniment sunt primiti cu caldura. Daca pe langa voi mai aduceti si alte persoane care nu au cont pe Facebook, va rog sa ne informati. Invitatii de nationalitate daneza nu vor trebui sa achite acea suma, dar familiile mixte, da ….

Pentru a fi la curent cu mersul organizarii, va rugeram sa urmariti  pagina    http://ardk.org/ro/   , dar si cea de Facebook.Comentati folosind contul Facebook

comments