Spre neplăcuta lui surpriză, şi poliţiştii de frontieră români au acces la baza de date internaţională a autovehiculelor date în consemn aşa că „s-au prins” că în loc să restituie maşina, suedezul o ducea la târg

Mai mult el a fost dezamăgit să constate că deşi s-a prezentat la frontieră în puterea nopţii, poliţiştii nu erau delor somnoroşi.

„În data de 18 aprilie a.c., în jurul orelor 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalitătilor necesare trecerii în Republica Moldova, cetateanul suedez R. M. E., in varsta de 50 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, apartinând unei firme de leasing din Suedia. În urma verificărilor specifice s-a constatat ca autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării”, ne-a informat subcomisar Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Autoturismul a fost oprit la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier, firma proprietară fiind anunţată să-l ridice, iar suedezul şi-a continuat drumul pe jos.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments