Trei din zece mame suedeze întreţin relaţii sexuale în timp ce bebeluşii lor dorm alături de ele, conform unui studiu realizat recent al publicaţiei „mama”, citat de Daily Mail.

Un alt studiu, realizat de această dată pe familiile din Statele Unite ale Americii, a arătat că circa 59% dintre părinţii americani recunosc că întreţin relaţii sexuale în timp ce copiii dorm în aceeaşi cameră cu ei, dar rezultatele nu clarifică dacă bebeluşii dorm şi în acelaşi pat cu ei.

De asemenea, 48% dintre mamele suedeze reuşesc să întreţină relaţii sexuale o dată sau de două ori pe săptămână, în timp ce 4% dintre ele susţin că fac sex cu partenerii lor în fiecare zi.

Un sondaj de opinie realizat pe un eşantion format din 600 de familii americane, care a fost realizat anul trecut, a arătat că, spre deosebire de suedezi, şase din zece părinţi care lucrează din SUA nu mai au energia necesară pentru a întreţine relaţii sexuale cu partenerii lor după muncă.

Atât mamele din Suedia, cât şi cele din America, susţin, de asemenea, că viaţa lor cotidiană le împiedică să „îşi îndeplinească fanteziile sexuale”. Dintre cele 663 de mame care au participat la sondajul de opinie, un sfert au susţinut că una dintre fanteziile lor este să îşi înşele partenerii, în timp ce 10% dintre ele chiar au recunoscut că au făcut acest lucru în trecut.

Circa 51% dintre suedezele participante la acest studiu susţin că întreţin relaţii sexuale o dată sau de două ori pe lună, iar 7% dintre ele că fac sex cu partenerii lor doar o dată sau de două ori pe an.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments