Cel mai mare concert de Crăciun în aer liber „Oh Holy Night”, care în mod tradițional se difuzează în fiecare an la televiziunea națională suedeză, a fost anulat, informează SVT.

Acesta este cel mai probabil un alt exemplu de suprimare a tradițiilor suedeze, pentru a nu ofensa migranții care nu au credințe creștine, se arată pe site-ul voiceofeurope.com.

Decizia anulării concertului de Crăciun nu este singulară, ci vine și completează o serie de alte masuri care nu fac altceva decât să duca la  distrugerea culturii și tradițiilor suedeze.

Iată câteva exemple:

Sfânta Lucia, după tradiția veche suedeză Pagan Yule, întotdeauna o femeie cu păr blond și frumoasă, a fost înlocuită cu un băiat negru.

Punerea unei femei într-un hijab pe calendarul anual Advent/Crăciun.

Anularea studierii coralelor studențești la televizor la Valborg (sărbătoare de primăvară păgână suedeză).

A fost interzis studenților să arboreze steagul suedez în ziua absolvirii.

Rugăciunea pentru diversitate la evenimentele de sărbătoare a Zilei Naționale.

Este promovată din ce în ce mai intens ideea că Ziua Națională a Suediei nu ar trebui să fie sărbătorită, la televizor și în ziarele naționale.

În același timp, cultura și tradițiile musulmane sunt promovate intens:

La Ziua Miezului (cea mai importantă și cea mai tradițională vacanță din Suedia), TV4 a decis să lase o femeie într-un hijab să învețe suedezii cum să gătească corect kebabul.

Ramadanul este sărbătorit cu evenimente publice în mai multe orașe suedeze, precum și la televizor.

Autoritățile permit apelul islamic la rugăciune și în același timp interzic bisericilor creștine să-și sune clopotele.

Din păcate, acest fapt nu este unic pentru Suedia. Au apărut masuri asemănătoare și continuă să apară în toată Europa de Vest, in numele respectarii credintei musulmane, fiind suprimate manifestari ale crestinismului.

Comentati folosind contul Facebook

comments